ANUNȚ    PUBLIC

COMUNA BUHOCI, titular al PLANULUI URBANISTIC GENERAL, anunță publicul asupra disponibilizării proiectului Planului Urbanistic General și a raportului de mediu. Documentele pot fi consulate pe pagina de internet a Primăriei, la adresa  comunabuhoci.ro  și pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Bacău, la adresa http://apmbc.anpm.ro/reglementări/avizul de mediu.

Ședința de dezbatere publică a proiectului PUG și a raportului de mediu va avea loc în data de 02.06.2021, începând cu ora 12, la sediul Primăriei BUHOCI, din satul Buhoci, comuna Buhoci, județul Bacău.

Comentariile și propunerile publicului se primesc în scris la sediul Primăriei și al APM Bacău, str. Oituz, nr. 23 și  la adresa  office@apmbc.anpm.ro, până la data ședinței.

Dacă la data programată este stare de alertă, în care sunt impuse măsuri restrictive pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, ședința de dezbatere publică/consultarea publicului interesat se va realiza în format electronic, prin centralizarea observațiilor primite din partea publicului interesat.